Taximetriştii îşi semnează sentinţa în războiul cu ceilalţi transportatori

Autor: Alexandru Banu 01 feb. 2018 Știri auto
Taximetriştii îşi semnează sentinţa în războiul cu ceilalţi transportatori

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, joi, că Primăria Capitalei are toleranţă zero faţă de taximetriştii care se abat de la legea taximetriei, făcând referire la un taximetrist care şi-a ameninţat, miercuri, clienţii cu arma, la Aeroportul Otopeni.

„Avem toleranţă zero faţă de astfel de fapte şi amintesc atât taximetriştilor, cât şi patronilor firmelor de taxi că sunt direct răspunzători pentru astfel de fapte. Nu este firesc să existe astfel de incidente într-o Capitală europeană, în care serviciile de transport persoane se doresc a fi moderne, sigure şi accesibile. Subliniez încă o dată public faptul că nu vom tolera sub nicio formă abaterile de la lege. Aşa cum am mai spus, toţi trebuie să respecte regulile stabilite în favoarea clienţilor, iar astfel de incidente nu fac altceva decât să confirme faptul că este imperios necesar ca normele care reglementează activitatea de taxi în Capitală să fie implementate cât mai rapid, să fie cât mai clare şi să prevadă sancţiuni cât mai drastice pentru astfel de comportamente”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

–> TAXIMETRIŞTII ŞI UBER-IŞTII AU ÎNCEPUT LUPTA PENTRU CLIENŢI. CORP LA CORP 

Reacţia edilului vine după ce un taximetrist şi-a ameninţat clienţii în parcarea Aeroportului Henri Coandă din Bucureşti. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, arma pe care taximetristul a folosit-o pentru ameninţarea clienţilor ar fi una pentru airsoft.

Sursă Mediafax.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide