Team Polizei şi Gumball 3000

Alex Roy este un fel de erou pentru amatorii vitezei. Aceasta este doar prima parte din cadrul bătăliei sale într-un BMW M5 vs. un Porsche 996 Turbo. E pe bune.

Filmuleţul a apărut la fix 5 ani după cursa propriuzisă dincauza legilor Europene, însă aşteptarea clar a meritat. În spatelevolanului se află nimeni altul decât Alex Roy, deţinătorul (maimult sau mai puţin oficial) recordului transcontinental al StatelorUnite, continent pe care l-a traversat în 31 de ore şi 4minute.

În aceste imagini de-a dreptul...ok nu foarte şocante, Roy şicoechipierul său se luptă cu un 996 Turbo pe autostrăzile dinItalia, cu destinaţia Roma. Faptul că M5-ul său e dotat cu sireneşi speakere pentru a muta traficul din calea sa este un ajutorimens, însă şoferul din Porsche este un Gumballer extrem deexperimentat şi nu se dă batut. Clipul merită urmărit, mai alespentru cei dintre voi care aţi condus prin acea regiune aItaliei.

Limita de viteză este 130kmh ca şi la noi, însă este loc şi pentrumai mult - credeţi-mă. Nu că aş încuraja genul ăsta decondus...ceea ce face Roy este strict pe riscul propriu, ca să numai zic de cel al şoferilor din jurul său.

În fine, 996-le are clar un plus de cai putere, ca să nu mai vorbimde greutate mai mică şi manevrabilitate sporită (care nu conteazăenorm de mult pe autostradă)...dar cursa este strict între cei doişoferi dacă mă întrebaţi pe mine. Finalul clipului este unulsurprinzător, însă aceasta este doar prima parte.

Pentru mai multe info, vizitaţi site-ul: www.teampolizeihq.com şievident, vizionare plăcută!