Teaser pentru noua generaţie Mercedes-Benz S-Class: sculptura ”Aesthetics S”

Nu, la Salonul Auto Paris 2012 nu vom vedea noua generaţie a limuzinei Mercedes-Benz S-Class, ci doar un preview mai ciudat pentru aceasta: o sculptură denumită sugestiv ”Aesthetics S”. Suficient pentru a vă face nerăbdători?

Teaser pentru noua generaţie Mercedes-Benz S-Class: sculptura ”Aesthetics S” Teaser pentru noua generaţie Mercedes-Benz S-Class: sculptura ”Aesthetics S”

Cei de la Mercedes-Benz au apelat şi în alte ocazii la acest gen de teaser pentru un nou model, dar, chiar dacă ”Aesthetics S” nu mai e neapărat o idee originală, reuşeşte să suscite interesul celor pasionaţi de gama S-Class de la Mercedes-Benz.

Conform oficialilor, ”Aesthetics S este pur şi simplu o declaraţie de design, care comunică privitorului principalele caracteristici ale noului S-Class: un statut modern, linii senzuale şi o sportivitate stilată”.

De altfel, şeful de design Gorden Wagener afirmă că acest stil general, cu muchia mediană descendentă şi cea inferioară puţin ascendentă şi bine reliefată, se va regăsi în viitorul apropiat pe toată gama de maşini Mercedes-Benz.

”Aesthetics S” se pare că va avea un loc destul de important în standul Mercedes-Benz de la Salonul Auto Paris 2012, unde sculptura va fi însoţită şi de o serie de proiecţii în aceeaşi idee. Maşina, însă, nu va fi arătată publicului mai devreme de 2013, la un alt mare salon auto.