Teste Euro NCAP pentru noul Citroen C4

Noul Citroen C4 a obţinut cinci stele Euro NCAP în cadrul testelor de siguranţă. Cu un scor de 97% în ceea ce priveşte sistemele de asistenţă, noul Citroen C4 aduce o garanţie în plus pentru clienţii din ce in ce mai exigenţi.

Teste Euro NCAP pentru noul Citroen C4 Teste Euro NCAP pentru noul Citroen C4

Noul Citroen C4 are un comportament rutier echilibrat, la careîşi aduc contribuţia sistemele de asistenţă la codus prezente înechiparea standard, cum ar fi sistemul de distribuţie electronică aforţei de frânare, asistenţa la frânarea de urgenţă şi sistemul decontrol inteligent al tracţiunii, asociat ESP-ului. Pe lângăcomportamentul rutier, siguranţa la bord face parte dintrenumeroasele atuuri ale noului C4, modelul propunând 6 airbag-uri înechiparea standard (şofer, pasager faţă, laterale şi cortină).


Noul Citroen C4 nu este singurul model care a obţinut cea mai bunănotă în ceea ce priveşte sistemele de asistenţă la condus. În plus,noul C4 oferă clienţilor sisteme care asigură şoferului şipasagerilor un plus de siguranţă:
- sistemul cu ultra-sunete de monitorizare a unghiului mort, unicpe piaţă. Această funcţie inovatoare îl informează pe conducătorulauto de prezenţa unui vehicul în unghiurile moarte printr-un LEDportocaliu plasat în coltul oglinzii retrovizoare.
- cruise control - limitator de viteză programabil. Conducătorulauto poate memora până la 5 viteze de referinţa şi le poate utilizacu uşurinţă când limitarile de viteză se succeda pe parcursultraseului său.
- noul sistem innovator Citroen eTouch. O întreagă gamă de sistemepoate fi regăsită la bordul acestui model cum ar fi apelurile deurgenţă şi asistenţă localizată (în funcţie de ţară), două serviciigratuite şi disponibile 24h/24, 7z/7 cu ajutorul unui card SIMintegrat, care asigură o localizare precisă şi o intervenţie rapidăîn cazul unui incident sau atunci cand sunteţi victima sau martorulunui accident.