The Stig demascat - cine este The Stig?

Enigmaticul personaj al popularului show automobilistic Top Gear a fost oficial demascat de mai multe rapoarte financiare. Iată cine este!

The Stig demascat  - cine este The Stig? The Stig demascat - cine este The Stig?

Britanicii de la The Sunday Times au dezlegat misterul lui TheStig, după ce au descoperitmai multe rapoarte financiare ale Collins Autosport în care apăreauvenituri consistente din prestări de servicii de pilotaj către BBC,în special pentru Top Gear. Astfel jurnaliştii au ajuns la Ben Collins, cel caredeţine compania mai susamintită şi un pilot cu o vastă experienţă în diverse disciplinedin motorsport.

Nu este primadată când se speculează că Ben Collins ar fi The Stig, dar acumexistă probe palpabile care demonstrează că a pilotat pentruemisiunea de la BBC. Cineeste Ben Collins? Ben Collins, în vârstă de 35 de ani, esteun fost pilot de Formula 3, dar care a activat şi în NASCAR şi laLe Mans, testând chiar şi maşini de Formula 1. Mai multdecât atât, se pare că The Stig l-a jucat şi pe James Bond, fiinddublura lui Daniel Craig în "Quantum of Solace" pentru cascadoriilecu bolidul AstonMartin.

Ben Collins

Contactat dejurnaliştii de la The Times, acest a fost evaziv spunând că se aflăla volan şi rulează printr-un tunel evitând un răspunsdirect. Nu este primademascare a lui The Stig, pilotul de Formula 1 PerryMcCarthy a fost demis după ce s-a dovedit că a jucat rolullui Stig cu combinezonul negru.

Pe de altă parteaceastă demascare vine la foarte scurt timp de lablocarea drepturilor depublicare a unei cărţi autobiografice despre The Stig, de cătreBBC. Ceea ce ne face să ne întrebăm dacă această demascare nu estecumva o manevră deliberată .