Ţi-ai luat Bentley? Ai grijă să nu ţi-l îmbrace cineva în ciment. VIDEO

Unii strâng bani o viaţă pentru o asemenea maşină, iar alţii şi-o permit fără ca bugetul să le fie afectat câtuşi de puţin. Aşa că ne întrebăm: de ce ai lăsa o maşină atât de scumpă într-un loc periculos?

Ţi-ai luat Bentley? Ai grijă să nu ţi-l îmbrace cineva în ciment. VIDEO Ţi-ai luat Bentley? Ai grijă să nu ţi-l îmbrace cineva în ciment. VIDEO

OK, eşti fericitul posesor al unui Bentley Continental. Fă un bine buzunarului tău şi nu-l parca lângă un şantier în lucru pentru că ai toate şansele să-l găseşti într-o stare deplorabilă. Evident, avertismentul este valabil pentru orice maşină, doar că nu vezi zilnic un Bentley Continental GT îmbrăcat într-o crustă proaspătă de ciment.

Te enervezi când îţi găseşti ştergătoarele ridicate sau maşina zgâriată cu cheia, însă nu ai păţit-o niciodată ca proprietarul unui Bentley Continental parcat lângă un şatier în lucru din Moscova. Coupe-ul britanic nu a avut acelaşi noroc ca celelelte două maşini cu care împărţea parcarea improvizată, aşa că cimentul căzut de sus l-a îmbrăcat pe jumătate într-o glazură permanentă.

Momentul a fost surprins de o cameră de luat vederi, iar "rezultatul final" a fost ulterior ilmat de un amator. Videoclipul poate fi regăsit mai jos: