TOP 10: iată ce maşini au fotbaliştii din Premier League

Autor: Adrian Mihălţianu 22 aug. 2014 Știri auto

Următorul studiu este foarte credibil, deoarece topul a fost realizat de compania de asigurări Oracle Finance, o companie preferată de majoritatea fotbaliştilor din Premier League pentru a-şi asigura maşinile. Prin urmare, iată care sunt cele mai poplare maşini ale jucătorilor din campionatul de fotbal englez.

1. Range Rover

Nu mai puţin de 28 de jucători din Premier League deţin un astfel de SUV britanic, ajuns un simbol al sportivilor care vor o maşină luxoasă bună la toate.

 

2. Bentley Continental GT

Luxosul coupe britanic este pe locul doi în preferinţele a 26 de jucători, puternica imagine english combinându-se de minune cu tehnologia performantă germană.

 

3. Range Rover Sport

Versiunea dinamică a marelui Range Rover a fost preferată de 24 dintre jucătorii din Premier League. Unul dintre ei, Wayne Rooney, şi-a schimbat logo-ul de pe capotă cu inscripţia OVERFINCH. De ce oare?

 

4. Audi Q7

Marele SUV german este condus de 21 dintre jucătorii din campionatul de fotbal al englezilor – probabil cei care nu mai consideră Range Rover suficient de britanic după ce firma a fost cumpărată de compania indiană Tata Motors…

 

5. BMW X5

Doar 18 jucători au optat pentru cel mai cunoscut SUV sportiv de lux, care face ravagii printre jucătorii de la noi…

 

6. Porsche Cayenne

SUV-ul cunoscutei mărci germane de maşini sport se află în posesia a 16 jucători din campionatul englezesc, cei mai mulţi dintre ei apelând şi la diverşi tuneri pentru a-şi personaliza şi upgrada maşina.

 

7. Lamborghini Gallardo

De la SUV-uri sărim direct la maşini supersport: 13 jucători au fost subjugaţi de predecesorul lui Huracan, Gallardo conferindu-le atât siguranţă datorită tracţiunii integrale, cât şi o imagine strălucitoare în rândul fanilor (dar şi în faţa admiratoarelor, nu-i aşa?).

 

8. Ferrari 458

Doar 8 jucători din Premier League se laudă cu un astfel de căluţ cabrat, adică mult mai puţini decât cei care ”strunesc” un taur din Sant’agata Bolognese. Probabil vor să demonstreze că sunt mai versaţi?…

 

9. Maserati Granturismo

Frumosul coupe italian cu pedigree de Ferrari e condus de 4 dintre fotbaliştii din Premier League. Mai puţin ostentativ decât un Lambo sau un Ferrari, Maserati Granturismo mizează mult mai mult pe rafinament, ceea ce ar putea spune câte ceva despre şoferi.

 

10. Aston Martin DB9

În mod ciudat, acest supercar britanic e cel mai puţin popular printre jucătorii din campionatul de fotbal britanic: doar 3 dintre aceştia conduc un astfel de exemplar, deşi în anii precedenţi mult mai mulţi se afişau la volanul unui Aston Martin DB9.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide