TOP 10 maşini bune pentru... sex, la britanici

Site-ul britanic Autoquake se ocupă de maşinile second hand. Dar a realizat recent şi un sondaj, cu privire la maşinile cele mai potrivite pentru... sex. Iată ce maşini preferă britanicii în locul patului conjugal!

TOP 10 maşini bune pentru... sex, la britanici TOP 10 maşini bune pentru... sex, la britanici

VEZI CARESUNT CELE MAI POTRIVITE MAŞINI PENTRU SEX LABRITANICI!

Conform unui sondaj realizat de cei de la Autoquake pe final de an 2010, circa54% dintre britanicii intervievaţi au recunoscut că au făcut sex înmaşină, cel puţin o dată în viaţă. Dintre aceştia, unsfert consideră că au avut parte de o experienţă fantastică(băbaţii care afirmă acest lucru fiind de două ori mai mulţi decâtfemeile).

O altă surpriză o reprezintă reticenţa mult mai scăzutăa celor în vârstă - aproximativ 39%dintre cei peste 55 de ani care au făcut sex în maşină consideră căau avut parte de experienţe "fantastice", faţă de tinerii între 18şi 24 de ani, unde cei satisfăcuţi reprezintă doar un procent de13%.

Ca o concluzie a acestui mic studiu (realizat pe un eşantion de1.000 de persoane), cei de la Autoquake au realizat şi un TOP 10 cumaşinile în care sexul are şanse să devină e experienţăreuşită.

VOI CE MAŞINĂ CREDEŢI CĂ E CEAMAI BUNĂ PENTRU O PARTIDĂ DE SEX?