Toyota Camry placată cu aur

Autor: Victor Gavril 04 aug. 2008 Știri auto

maşini Dubai, tuning Maşina din imagini nu este o noutate în catergoria tuningului făcut în exces, alte modele precum Porsche 911 şi Hummer-Bentley îngrosând rândurile. Nu doar că şi-a placat japoneza cu aur de 24k însă proprietarul ei o scoate şi la vânzare pentru circa 25.000E. Cu siguranţă numărul doritorilor va sălta preţul destul de mult.

Nu e de mirare că astfel de maşini excentrice îşi au originea în Dubai, ţară în care veniturile unora sunt un sac fără fund. Maşina ar putea ajunge chiar şi în garajul vreunui prinţ arab, gusutul lor pentru maşinile placate cu materiale preţioase fiind fără limite.

placate cu aur, masini excentriceProbabil că vor apărea în curând şi pe străzile Europei astfel de "perle", mai ales în contextul în care lumea din filmele lui Kusturica nu e chiar atat de utopica pe cat poate parea.

 
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide