Toyota Dream Car Art Contest

Pentru prima dată, în acest an Toyota Motor Europe invită copii din întreaga Europă să participe la concursul “Dream Car Art Contest” organizat de Toyota Motor Corporation.

Toyota Dream Car Art Contest Toyota Dream Car Art Contest

Concursul, care este organizat încă din 2004, se extinde anulacesta pentru a include 64 de ţări, dintre care 18 din Europa.În acest sens Toyota în România a decis să participe laaceastă competiţie. Concursul este destinatcopiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani care îşi trimitdesenele până la data de 15 februarie 2011 la sediul Toyota Romaniaşi local în ţară la toţi reprezentanţii Toyota.

Principalul scop al acestui concurs este de a stimulaimaginaţia şi creativitatea copiilor pentru ca aceştia să îşiexprime viziunile cu privire la un viitor mai bun.Desenând maşina visurilor în anii urmatori, micii artişti au astfeloportunitatea de a-şi dezvolta interesul pentru maşini şi săînţeleagă mai bine bucuria şi importanţa unui vis.

În cele patru ediţii ale concursului organizate până acum, TMC aprimit aproape 60.000 de desene.

Ediţia cu numărul cinci a concursului a fost extinsă din Asiapentru a include şi Europa, precum şi America de Nord, Centrală şide Sud, Africa, Oceania şi Orientul Mijlociu.

Concursul include trei categorii: 6 până la 10 ani, 10până la 12 ani şi 13 până la 15 ani, din fiecare categorie fiindales un câştigător. Lucrările acestora vor fi înscrise înetapa finală internaţională a concursului.

Jurizarea la nivel naţional va avea loc în luna februarie 2011.Membrii juriului în România sunt: George Kyriazis - managingDirector Toyota România, Jorg Riommi - Director de creaţie CentradeSaatchi & Saatchi, Mircea Badea - Vedeta TV, Costin Giurgea -Redactor Sef Top Gear, Octav Ionita - pictor. Lucrările tuturorcâştigătorilor etapei naţionale vor merge mai departe la ConcursulInternaţional Final care va fi organizat în Japonia, în mai2011.

Pentru etapa internaţională, preşedintele TMC, Akio Toyoda şiAkira Toriyama, creatorul unei faimoasei serii de desene animatevor ajuta la jurizarea desenelor. Câştigătorii vor fi invitaţi săparticipe la ceremonia de acordare a premiilor care va fiorganizată în August 2011 la sediul TMC din Toyota City, NagoyaPrefecture, Japonia.

Tema

"Visul tău - Maşina viitorului"

Perioada de înscriere

1 decembrie 2010 - 15 ifebruarie 2011

Condiţii de participare:

Vârsta

De la 6 ani pana la 15 ani

Regiuni

Europa, Asia, America de Nord şi America Latină, Africa, Oceania şiOrientul Mijlociu

Cerinţe de participare

Un desen pentru care se pot folosi orice materiale. Mai multeinformaţii cu privire la Concurs pot fi găsite la: www.toyota.ro

Materialele se trimit la sediul Toyota Romania din Bucuresti sau laReprezentatntii Toyota din tara.

Selecţie

1. Concursul Naţional va fi organizat pana la data de 15februarie.2011

2. Concursul Internaţional va fi organizat în Japonia, în mai 2011(câştigătorii medaliilor de bronz, argint şi aur, premiile AkiraToriyama şi premiul preşedintelui Toyoda, precum şi cei ai altordistincţii vor fi selectaţi dintre participanţii câştigători aiconcursurilor naţionale). Câştigătorii Concursului internaţionalvor fi invitaţi să participe la ceremonia de acordare a premiilorîn luna August 2011 la sediul central TMC din Toyota City, NagoyaPrefecture, Japonia.