Toyota GT86 twin-charged by Gazoo Racing

Autor: Laurenţiu Florescu 03 iul. 2012 Știri auto

Toyota a venit la celebrul festival Goodwood cu GRMN Sport FR Concept, o versiune îmbunătăţită a sportivului GT86, pregătită de partenerii constructorului nipon în competiţiile automobilistice, Gazoo Racing. Pe lângă acest prototip, producătorul din Ţara Soarelui Răsare a adus mai multe modele care au făcut istorie în motorsport, cum ar fi 2000GT şi Celica ST185.

Pentru început, motorul de 2,0 litri a fost ajutat de un turbo-compresor şi de un compresor mecanic pentru a produce 315 CP şi 421 Nm. Puterea este transmisă roţilor spate prin intermediul unei cutii de viteze cu şase rapoarte modificată de Gazoo Racing. Modificările la nivel tehnic mai includ o suspensie sport şi un sistem de frânare mai performant.

Pentru un plus de sportivitate GRMN a montat un kit aerodinamic mai agresiv, jante de 18 inch şi o temă coloristică specială. La interior, cuşca de protecţie şi elementele sportive trădează scopul acestui model special construit pentru circuit. Din păcate GRMN nu a anunţat dacă va oferi sper vânzare acest pachet, dar şansele sunt foarte mari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide