Traficul va fi închis pe o porţiune din Autostrada A2

Autor: Mediafax 18 sept. 2018 Știri auto
Traficul va fi închis pe o porţiune din Autostrada A2

Circulaţia va fi închisă de marţi până în 4 noiembrie, pe Autostrada A2, sensul Bucureşti – Constanţa, între Lehliu – Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier. Traficul se va desfăşura pe calea 2, Constanţa – Bucureşti.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române de marţi până pe data de 4 noiembrie 2018, pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, circulaţia este închisă între kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri (între Lehliu – Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi), pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier.

Traficul rutier se va desfăşura pe calea 2, Constanţa – Bucureşti, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

De asemenea, în judeţul Vaslui, pe DN 28 Albiţa – Răducăneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri – 138+350 metri, se vor executa lucrări la partea carosabilă, până pe data de 7 octombrie 2018, circulaţia rutieră în anumite puncte desfăşurându-se pe un fir, alternativ.

Şoferii sunt sfătuiţi că sporească atenţia la volan, să reducă viteza în zona efectuării lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide