Tuning sportiv virtual pentru Dacia Lodgy – ce părere ai?

Autor: Oraan Mărculescu 19 mart. 2012 Știri auto
Tuning sportiv virtual pentru Dacia Lodgy – ce părere ai?

Mulţi dintre cei care au văzut Dacia Lodgy prima oară s-au legat de designul maşinii, omiţând faptul că Lodgy, fiind un monovolum familist ieftin, are alte priorităţi decât concursurile de frumuseţe. Însă monovolumul Dacia poate deveni, chiar şi doar virtual, o maşină demnă de toată atenţia.

După ce un internaut ne-a propus o versiune Dacia Lodgy Stepway, care a primit chiar multe aprecieri, iată că acum este rândul altuia să „tuneze” Dacia Lodgy în mediul virtual – însă, de această dată, site-ul Virtuel Car abordează tema sport, care poate părea cam ciudată pentru Lodgy.

VEZI AICI TUNINGUL VIRTUAL DACIA LODGY DS

Rezultatul, însă, este lăudabil şi, din fericire, nu se încadrează nici pe departe în categoria kitsch. Maşina este avantajată de noua imagine de marcă, astfel încât grila cromată şi farurile cu o formă complexă îi imprimă maşinii un aer dinamic, subliniat de culoarea albă a caroseriei, dar mai ales de spoilerul frontal profilat mai agresiv.

Se remarcă apoi jantele cromate cu un design pretenţios, nota de bling nefiind neapărat de criticat, în timp ce suprafaţa vitrată fumurie şi prelungirea parbrizului îi conferă lui Lodgy o eleganţă chiar interesantă. În plus, modelul poartă denumirea Dacia Lodgy DS – dar nu vă gândiţi cumva la plagierea gamei premium Citroen, ci pus şi simplu la Dacia Sport.

CREDEŢI CĂ DACIA LODGY SE PRETEAZĂ LA UN TUNING SPORTIV?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide