Un client a comandat un Cayenne de 100.000 de euro, dar l-a primit fără opţionale. Reacţia lui a ajuns viral – VIDEO

Autor: Gandul.info 16 mai 2018 Știri auto
Un client a comandat un Cayenne de 100.000 de euro, dar l-a primit fără opţionale. Reacţia lui a ajuns viral – VIDEO

Un afacerist taiwanez şi-a distrus SUV-ul Porsche Cayenne de peste 100.000 de euro, după ce a intrat cu maşina în sediul unei reprezentanţe auto. Motivul său este incredibil: se pare că antreprenorul furios comandase un alt bolid, un Porsche Panamera, care a venit fără o serie de extraopţiuni.

Clipul video incredibil, înregistrat într-un dealership Porsche din Taichung, vestul Taiwanului, prezintă momentul în care şoferul nervos, pe nume Chu, în vârstă de 42 de ani, intră pur şi simplu cu SUV-ul Porsche Cayenne prin intrarea principală şi intră în coliziune cu birourile angajaţilor înspăimântaţi de gestul său, scrie Daily Mail.

Chu, descris drept un „fan loial al Porsche”, a comandat un Panamera Sport Turismo nou-nouţ, cu opţiunea scumpă 4D Chassis Control, în ianuarie 2017. Maşina are un preţ de pornire de 150.000 euro, care poate ajunge până la circa 200.000 euro, cu toate extraopţiunile. Afacerea a fost intermediată de un asistent de al său şi Chu a plătit un avans de circa 50.000 de euro.

În noiembrie 2017, Porsche i-a livrat maşina fără extraopţiunile respective. Reprezentanţa auto a susţinut că în contract nu erau stipulate şi aceste dotări şi se pare că asistentul lui Chu a uitat de ele.

Chu a refuzat să plătească diferenţa pentru Panamera şi a cerut banii înapoi. Dealerul a ameninţat că va păstra avansul, dacă antreprenorul nu va respecta clauzele din contract, oferindu-i cinci zile să se răzgândească.

Ulterior, taiwanezul furios a decis să îşi distrugă bolidul Cayenne, intrând cu el în sediul reprezentanţei auto, în semn de „protest”. Mai mult, în clipul video se vede cum Chu se ceartă cu angajaţii dealership-ului.

Citeşte articolul complet pe site-ul Gândul.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide