Un dric Rolls Royce Phantom este tot ce (nu) ţi-ai putea dori de Halloween

Să fim serioşi, nimeni nu ar vrea să aibă de-a face cu un dric mai devreme decât îi este scris, fie el şi un Rolls Royce Phantom. Dar pentru că e Halloween şi pentru că nimeni nu trăieşte veşnic, astăzi facem o excepţie.

Un dric Rolls Royce Phantom este tot ce (nu) ţi-ai putea dori de Halloween Un dric Rolls Royce Phantom este tot ce (nu) ţi-ai putea dori de Halloween

Pentru că pseudo-sărbătoarea numită Halloween a cuprins tot globul şi toate păturile sociale, am zis că un dric Rolls Royce Phantom se potriveşte cu atmosfera bizară produsă de Halloween.

Ce trebuie să ştiţi despre acest vehicul în afară de preţul de 800.000 de dolari pe care l-a necesitat construcţia sa este faptul că este primul dric Rolls Royce Phantom din lume ce poate fi închiriat. Acesta aparţine companiei de pompe funebre A. W. Lymn din Nottingham, Marea Britanie.

Familia care deţine afacerea nu este la primul model exclusivist folosit cu scopuri mai...triste, flota acestora numărând 39 de modele Rolls Royce şi Bentley. Pe unele din ele le puteţi vedea în galeria foto, în care evident, vedeta este dricul Rolls Royce Phantom.

Foto: GFWilliams Photography