Un Ferrari Enzo şi un Ferrari FXX, ambele deţinute de Michael Schumacher, sunt de vânzare

Autor: Iulian Dnistran 26 iun. 2013 Știri auto

Pilotul german Michael Schumacher a avut parte de câţiva ani foarte buni alături de Ferrari în Formula 1, câştigând cinci din cele şapte titluri de campion mondial cu ajutorul echipei Scuderia Ferrari. Bineînţeles, banii nu au fost o problemă pentru Schumacher, dar italienii au considerat că efortul său trebuie răsplătit şi altfel decât cu bani.

Astfel, Schumacher a primit de la Ferrari un Enzo şi un FXX negru – singurul FXX negru din cele 30 construite vreodată, restul de 29 fiind vopsite în roşu. Ei, bine, cele două modele Ferrari deţinute de pilotul german sunt acum de vânzare în Elveţia, la dealerul Ferrari Zenith.

Enzo-ul are câteva tuşe de bun gust, precum o serie de semnături celebre sub capotă, şi un rulaj de 8.500 km. FXX-ul, în schimb, a parcurs doar 900 km, ceea ce e destul de normal, având în vedere că vorbim despre o maşină destinată exclusiv circuitului. Şi nu e ca şi cum Schumacher ar fi străin circuitului, însă bănuim că un FXX nu se ridică la nivelul unui monopost de Formula 1 în termeni de performanţe.

Cât despre preţuri, Enzo-ul costă echivalentul a 1,1 milioane de euro, iar FXX-ul are un preţ de 2,5 milioane de franci elveţieni, adică aproximativ 2,04 milioane de euro.

Doritori? 🙂

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide