Un nou pachet financiar pentru Mercedes-Benz Sprinter

Autor: Dan Vache 28 mai 2013 Știri auto

Modelul Sprinter furgon 313 poate fi achiziţionat de la showroom-urile  Mercedes-Benz la doar 25 499 euro cuTVA, cu 5% avans şi 3,95% dobândă pentru un an sau 6,95% dobândă pentru doi până la cinci ani, prin Mercedes-Benz Financial Services. De asemenea, Sprinter şasiu 313 CDI poate fi achiziţionat la 21 999 euro cu TVA. Ambele modele beneficiază de garanţia ExtendPlus, trei ani fără limită de kilometri.

Modelele Sprinter şasiu şi furgon au fost create de dezvoltatorii Mercedes-Benz pentru a veni în întâmpinarea diversităţii cerinţelor potenţialilor clienţi. Astfel, şasiul cu cadru normal sau coborât, cabina simplă sau dublă, cele şase variante de ampatament, dotările opţionale, masa maximă admisă de la 3,0 până la 5,0 t şi sarcina utilă de până la 2.750 kg reprezintă varietatea de opţiuni care sunt puse la dispoziţia celor care aleg modelul Mercedes-Benz Sprinter.

Sprinter furgon stabileşte standardele pentru capacitatea de încărcare, de aceea se pretează activităţilor de transport al echipamentelor grele şi voluminoase. Datorită celor 4 lungimi ale caroseriei şi plafonului supraînălţat, Sprinter are un volum de încărcare de până la 17 m³ şi o sarcină maximă de 2710 kg.

Printre primele caracteristici care impresionează la Mercedes-Benz Sprinter iese în evidenţă  flexibilitatea, datorită soluţiilor extrem de bine gândite pentru o mare varietate de domenii de activitate. În acest sens, Sprinter-ul stabileşte din nou standardele pentru clasa sa, prin detalii ce ţin de cadrul robust pentru diverse carosări, disponibilitatea opţională cu preinstalare pentru autobasculantă, locurile pentru până la şapte persoane,  cabina dublă standard pentru patru uşi, suprafaţa de încărcare pentru paleţi de la 4,3 la 8,7 m² şi pneurile super-single care asigură mai mult spaţiu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide