Un nou premiu pentru Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe a fost desemnat cel mai valoros 4x4 („Best Value 4x4 of the Year”) în Anglia, premiul fiind acordat de revistele de specialitate din Marea Britanie.

Un nou premiu pentru Hyundai Santa Fe Un nou premiu pentru Hyundai Santa Fe

În concordanţă cu părerea experţilor, Hyundai SantaFe este alegerea perfectă pentru călătorii aventurieri.Modelul a fost numit "Cel mai Valoros 4x4 al Anului" ("Best Value4x4 of the Year") de juriul Caravan and Camping Club, What Car? şiPractical Caravan.

Steve Fowler, redactor şef al revistei What Car? a explicatmotivul pentru care Santa Fe a fost desemnat câştigător: "Santa Feîşi merită într-adevăr premiul pentru cel mai valoros 4x4.Realizezi că Sante Fe dispune de capacităţi de remorcare bune dupănumai câtiva kilometri parcurşi, însă îţi poţi da seama cât de bunăeste alegerea abia dupa ce iei în considerare şi oferta depreţ."

Hyundai Santa Fe porneşte în România de la preţul de29.738 euro cu toate taxele incluse pentru varianta deechipare Style şi poate fi comandată cu 5 sau 7 locuri şitransmisie manuală sau automată în 6 trepte.