Un nou rival pentru Dacia Sedan: Byd G6

Ce ziceţi, va fi acest model Byd G6 un concurent serios pentru viitoarea Dacia Sedan? Sau nu avem de ce ne teme din partea chinezilor?

Un nou rival pentru Dacia Sedan: Byd G6 Un nou rival pentru Dacia Sedan: Byd G6

Un forumist chinez a "pus mâna" pe o imagine destul derealistă a viitoarei berline chinezeşti Byd G6. Dinpuţinele informaţii pe care le avem, se pare că este vorba de unsedan de clasă medie, care va apărea pe piaţă în a doua jumătate alui 2011.

În ce priveşte designul, apare tentaţia de a remarca osimilitudine destul de mare cu Lexus IS, de exemplu, însă, per total, limbajulstilistic este foarte coerent, iar Byd G6 arată atâtmodernă, cât şi sobră. Practic, vorbim de un concurentfoarte serios pentru viitoarea Dacia Sedan.

Deocamdată se ştie că va primi sub capotă un motor pebenzină, de 2,0 litri şi 140 CP (cel mai mare propulsor pecare îl are Byd la această oră în ofertă). Este de aşteptat camaşina să fie propusă standard cu o cutie de viteze automată pentrupiaţa chineză, dar şi cu un nivel de echipare foarte bogat.

Despre preţuri nu avem absolut nici o informaţie, dar nu ne-armira dacă maşina ar avea un preţ de bază în jurul a 15.000 euro pepiaţa chineză. Mai multe informaţii vom avea probabil spre finalullui 2010.