Un nou teaser pentru BMW Seria 1 M

Pentru a-i ţine şi mai mult în suspans pe fani, cei de la BMW vin cu un nou teaser pentru cea mai puternică versiune a celui mai mic BMW: Seria 1 M.

Teaser BMW Seria 1 MDa,ştim că sunteţi nerăbdători să vedeţi odată mica bombă BMW Seria 1 M, însă departamentul de marketing al bavarezilordoreşte să prelungească suspansul cât mai mult.

De această dată, este vorba de un scurt video, în care putemvedea puţin din ceea ce înseamnă kitul exterior propus pentru micabombă alb-albastră. Nu suficient, dar tot mai bine decâtnimic...

Urmând a beneficia de un twin-turbo de circa 350 CP, BMW Seria 1M va avea o cutie de viteze manuală cu 6 trepte şi va ajunge de la0 la 100 km/h în 4,5 secunde. În plus, se anunţă că maşina va aveaun comportament sportiv foarte agresiv, fără rival în clasalui.

Noul BMW Seria 1 M nu a avut premiera oficială cu ocaziaSalonului Auto Paris 2010,deci zvonurile care anunţau că maşina nu va fi lansată mai devremede iarna lui 2011, la Salonul Auto Detroit 2011, se pare că prindcontur.