Un samsar explică pe înregistrare cum se fac şmecheriile şi cum suntem păcăliţi

Autor: Marius Vișan 30 iun. 2017 Știri auto
Un samsar explică pe înregistrare cum se fac şmecheriile şi cum suntem păcăliţi

Te gândeşti să-ţi cumperi o maşini din târg şi speri să găseşti o ofertă bună? Ei bine, avem o veste bună şi una proastă.

Cea bună este că poţi să găseşti ce cauţi: o maşină bună, la un preţ rezonabil, care să reflecte starea maşinii. Mai exact, o maşină veche la un preţ corect.

Vestea proastă este că târgul este plin de ţepe, iar ofertele bune sunt foarte rare. A-ţi lua o maşină SH la noi este o adevărată aventură. Mai întâi ai nevoie de un ghid care se te iniţializeze în tainele ţepelor. Samsarii talentaţi fac minuni când vine vorba de pregătirea unei maşini pentru vânzare.

Dacă unele defecte pot fi depistate, datul kilometrilor înapoi este aproape imposibil de dovedit, mai ales pentru maşinile aduse din străinătate. Prin urmare aceşti indivizi nu se dau în lături de la astfel de practici. Am găsit pe internet mărturia unui samsar care povesteşte care este „reţeta” unei ţepe de succes.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide