Un tânăr a scos o puşcă de airsoft pe geamul unei maşini, lângă Timişoara. Ce s-a întâmplat când a fost identificat de poliţişti – VIDEO

Autor: Mediafax 08 aug. 2018 Știri auto
Un tânăr a scos o puşcă de airsoft pe geamul unei maşini, lângă Timişoara. Ce s-a întâmplat când a fost identificat de poliţişti – VIDEO

Un tânăr de 19 ani a fost amendat de poliţiştii timişeni cu 5.000 de lei după ce a fost filmat în trafic, lângă Timişoara, în timp ce a scos o puşcă de airsoft, neletală, pe geamul unei maşini. Imaginile ai fost postate pe Facebook de un alt şofer, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe imaginile care au fost postate pe Facebook de un şofer apare un bărbat care flutura o puşcă de airsoft pe geamul unei maşini.

“Doi cocalari într-o maşină cu numere de Bucureşti, împuşcau ieri seară în Dumbrăviţa, oamenii şi bicicliştii de pe stradă cu o puşcă de Paintball. Mă întreb dacă poliţiştii pot face ceva în situaţia asta? Unii nu mai judecă, iar poliţiştii sunt în vacanţă în luna august”, a scris, pe Facebook, cel care a filmat întreaga scenă.

Imediat, pe pagina de Facebook le-a răspuns internauţilor revoltaţi şi şoferul maşinii, care a precizat că arma era o replică de plastic.

 

 

“Bună ziua, nu a fost deloc cum aţi descris, nu a tras nimeni în niciun biciclist şi în niciun om, nu înţeleg cum aţi ajuns la ideea că eu aş fi de vină. Da, este arma mea, dar eu conduceam în acel moment, armă care este o replică de plastic, nu avea bateria cuplată şi nici bile. Nu aş lăsa pe nimeni să-mi folosească arma într-un cadru public. Îmi pare rău că prietenul meu a creat o teamă, deşi el nu a îndreptat arma spre nimeni şi nici nu a avut vreo intenţie să facă acest lucru. Am fost şi la poliţie, am dat declaraţii, am avut şi martori care îmi susţin opinia, dar îmi asum acest eveniment şi vă garantez că nu se va repeta”, a afirmat şoferul maşinii.

Conform reprezentanţilor IPJ Timiş, după ce au vizualizat filmuleţul pe Facebook, poliţiştii timişeni au reuşit imediat să-l identifice pe cel care a scos arma pe geam şi l-au chemat la audieri.

“Un tânăr de 19 ani a scos pe geamul unei maşini o puşcă, replică neletală pentru airsoft, fiind amendat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În urma cercetărilor, s-a stabilit că arma nu a fost folosită”, a arătat IPJ Timiş. De asemenea, poliţişii timişeni au luat decizia de a confisca arma.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide