Un taximetrist reacţionează barbar când e luat la mărunte (VIDEO)

Autor: Alexandru Banu 15 mart. 2018 Știri auto
Un taximetrist reacţionează barbar când e luat la mărunte (VIDEO)

„De acum nu mai fac taximetrie! Te omor cu mana mea! Te urmăresc şi te omor!” Acestea sunt ameninţările unui taximetrist adresate unui agent din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Agresorul a fost încătuşat şi amendat cu 11.100 lei.

Miercuri după amiază, un echipaj al Serviciului Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti se afla în misiune în zona Pieţei Sudului din Capitală. În staţia de taxi, agenţii locali l-au găsit pe C.F.I., în vârstă de 46 de ani, care aştepta clienţi în taxiul său. Fără echipament radio conectat şi, mult mai grav, fără a avea atestat profesional, taximetristul a refuzat legitimarea în momentul în care agenţii locali au descoperit abaterile. 
Ieşind agresiv din autoturism, bărbatul a început să-i înjure cumplit pe cei doi poliţişti locali. Chiar dacă au încercat să aplaneze conflictul, agenţii au fost ameninţaţi cu moartea printre cuvinte triviale. În aceste condiţii, C.F.I. a fost imobilizat şi condus la Secţia 15 Poliţie, acolo unde – pentru încălcarea legilor taximetriei şi a ordinii publice – a fost sancţionat cu suma de 11.100 lei. Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliţiei Române, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.
De remarcat este faptul că, în urmă cu două luni, C.F.I. a mai fost sancţionat de către agenţii Poliţiei Locale Bucureşti tot pentru abateri la legea taximetriei.

Sursă Poliţia Locală Bucureşti

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide