Union Motors - cel mai nou dealer Opel

Union Motors a devenit cel mai nou dealer Opel din Bucureşti, inaugurând noul său show-room şi sediu în această lună.

Union Motors - cel mai nou dealer Opel Union Motors - cel mai nou dealer Opel

Ca parte a grupului New Kopel România, a cărui filozofie şiatitudine se poate sintetiza în sloganul "Always Yes", Union Motorsa trecut, odată cu intrarea în marea familie Opel, la activareaacestei atitudini pozitive şi centrate pe client, prin lansarea înpremieră absolută în România a unui concept inovator depersonalizare a serviciilor sale prin adăugarea de valoare.

Astfel, noul showroom Opel deschis recent în fosta locaţie IPSOdin nordul Bucureştiului va fi primul One Stop Auto Center creatpentru a facilita semnificativ pentru clienţi procesul deachiziţionare şi întreţinere a automobilelor. Pentru clienţiicare-şi doresc o maşină Opel nouă, One Stop Auto Center UnionMotors este doar la un telefon distanţă, iar odată sosiţi în vizităla showroom, clienţii se vor bucura de serviciile reprezentantuluilor personal Opel, care le va pune la dispoziţie toate informaţiilenecesare şi le va răspunde la toate întrebările direct şi peînţeles.

Clienţii care-şi doresc să achiziţioneze un Opel nou fără a aveamăcar nevoie să deschidă portofelul, pot aduce la schimb maşina lorveche ca avans şi pot achita diferenţa până la 60 de ratelunare.

Clienţii care doresc să testeze un Opel se pot programa la untest-drive personalizat, bazat pe sistemul "pick-up", o altăpremieră lansată de Union Motors în România. Prin acest sistem,modelul Opel dorit va veni să preia clientul dintr-o locaţieprestabilită din Bucureşti, îl va aduce la showroom pentru a facecunoştinţă cu reprezentantul său personal Opel şi, după drive test,îl va conduce înapoi.

Unii clienţi sunt deja proprietari de Opel şi au nevoie deservice. Tot ce au de făcut este să dea un telefon pentru oprogramare şi vor putea beneficia nu doar de calitatea şiprofesionalismul pe care, fireşte, le asteaptă de la service-ulUnion Motors ci şi de servicii cu valoare adăugată.

• Dupa ce au lăsat maşina la service-ul Union Motors, o maşinăcu şofer îi va conduce într-o locaţie prestabilită dinBucureşti.
• Când maşina este gata, Union Motors îi anunţă şi le trimite omaşină cu şofer să-i preia dintr-o locaţie prestabilită dinBucuresti şi să-i aducă la Union Motors pentru a-şi recupera maşinapersonală.
• Clienţii se pot bucura de un 20% discount la manoperă dar şi lapiese
• Dacă reparaţiile maşinii durează mai mult de 24 ore, Union Motorsva pune la dispoziţia clienţilor o maşină de schimb cu 50%discount.
• Dacă este necesară asistenţa rutieră, Union Motors va trimiteclienţilor o platformă pentru a-i prelua.

Când un client are nevoie de o maşină de închiriat, aici va găsicele mai flexibile condiţii, iar în caitate de client Union Motors,se va putea bucura de tarife preferenţiale, deoarece noul One StopAuto Center Union Motors face parte din acelaşi grup cu SixtRent-A-Car, numărul 1 în Germania şi una dintre cele mai reputatecompanii europene de profil.

Cand clienţii au nevoie de o flotă de maşini dar nu doresc să seîncarce cu povara administrării ei pe termen mediu sau lung, n-aunevoie să deţină o problemă când pot închiria o soluţie. Noul OneStop Auto Center Union Motors le pune la dispoziţie cea maicompletă şi flexibilă gamă de soluţii de leasing operaţional. Maiconcret, clientul alege maşinile, iar de restul are grijă UnionMotors: de la înmatriculare la taxe de drum, de la întreţinere laasigurări, de la managementul anvelopelor la cel al accidentelor,cu asistenţa rutieră şi call-center 24/7. Iar noul One Stop AutoCenter Union Motors poate asigura aceste servicii pentru căaparţine aceluiaşi grup ca şi Sixt Operational Leasing, pionierulleasingului operaţional în România, cu clienţi la peste 200 decompanii de vârf de pe piaţa românească şi administrând pentruaceştia peste 5.000 de maşini.

Pe scurt, apelând la One Stop Auto Center Union Motors,clienţiise vor putea bucura de performanţele Opel dar şi de mult mai multdecât atât: aşteptările lor vor fi împlinite în cele mai micidetalii.