Uzina Dacia are peste 800 de roboţi şi vehicule autoghidate – VIDEO

Autor: Visan Marian 15 mai 2018 Știri auto
Uzina Dacia are peste 800 de roboţi şi vehicule autoghidate – VIDEO

Francezii de la Renault continuă procesul de robotizare al uzinei de la Mioveni, proces început în urmă cu circa şapte ani, şi ajung la 800 de roboţi şi vehicule autoghidate pentru transportul pieselor. 

”Uzina de la Mioveni este modernă, am investit în România 2,8 miliarde de euro până în prezent şi peste 3 milioane de ore de training pentru angajaţii noştri. Suntem pregătiţi pentru viitor, suntem pregătiţi să dezvoltăm viitoare activităţi şi proiecte companiei. În prezent avem peste 800 de roboţi şi AGV-uri (vehicule autoghidate care transpoortă piese – n. red.) în uzină”, a spus Antoine Doucerain, general manager al Automobile Dacia şi Group Renault România. De asemenea, compania are în plan să facă 1000 de angajări în cursul anului acesta şi va asigura training pentru fiecare angajat nou.

O parte din roboţii şi vehiculele autoghidate pot fi văzute în clipul de mai jos.

VIDEO

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide