Vândut ca pâinea caldă: BMW M3 Frozen Gray

Avea cineva dubii că noua ediţie specială BMW M3 Frozen Gray se va vinde ca pâinea caldă?

Vândut ca pâinea caldă: BMW M3 Frozen Gray Vândut ca pâinea caldă: BMW M3 Frozen Gray

Lansarea noii ediţii speciale pentru piaţa americană BMW M3 Frozen Gray a fost un lucru mult maiimportant pentru fanii sportivei germane decât pentru restul lumii.Pentru un om normal, să dai cu 20.000 USD mai mult doar pentru ovopsea specială şi câteva alte mici detalii parcă nu sună a afacererentabilă, nu?

Rentabilitatea, însă, nu face parte din vocabularul adevăraţilorpasionaţi. Aşa încât comenzile pentru M3 Frozen Gray aufost epuizate în numai 12 minute! Practic, la fiecare 24de secunde a fost vândut unul din cele 30 de exemplare - probabilacum oficialii BMW îi ceartă pe cei de la marketing pentru că nu auintuit adevăratul potenţial al acestei ediţii speciale, care ar fiputut aduce profituri şi mai mari.

Livrarea maşinilor va începe la sfârşitul lunii iunie, darsuntem curioşi câte dintre cele 30 de exemplare vor apărea pe eBaypână la finalul anului, la un preţ mai mare decât cel oficial, de77.600 USD. Pentru că ediţiile speciale, nu-i aşa, au devenitobiecte de speculă foarte profitabile.