Vânzări în creştere pentru Chevrolet

Chevrolet este marca cu cea mai mare creştere în România şi asta datorită noilor modele lansate, precum Spark şi Cruze care au avut un real succes.

Vânzări în creştere pentru Chevrolet Vânzări în creştere pentru Chevrolet

Într-o piaţă auto aflată în declin cu 24%, Chevrolet este marcade volum cu cea mai mare creştere a vânzărilor în primele 9 luniale anului: +26.41% (conform datelor din buletinul statistic APIA).Totodată, dintre mărcile de import, Chevrolet înregistreză înprimele 9 luni cea mai mare creştere a cotei de piaţă faţă deaceeaşi perioadă a anului trecut: +1.65%. Chevrolet a livrat înprimele 9 luni ale anului 3.609 autoturisme.

În luna septembrie, Chevrolet ocupă locul 6 în top 10autoturisme import, urcând 4 poziţii faţă de anul trecut. Chevrolet Spark este liderulnecontestat din segmentul mini. Noul Spark echipat standard cumotorizari Euro 5 (taxa de poluare zero), aer conditionat, 6airbaguri, ESC, ABS, asistenţă la frânare, radio CD-MP3 cu USB,geamuri electrice faţă poate fi achiziţionat de la 5199 Euro cu TVAşi primele de casare incluse. Chevrolet Spark are o cotă de piaţăde 32,5% în luna septembrie şi de 34,6% în primele 9 luni aleanului (livrări din import, segment A, conform APIA).

Chevrolet Aveo rămanâne unuldintre cele mai căutate modele de pe piaţă. Aveo Sedan echipatstandard cu motorizări EURO 5, aer conditionat, ABS, airbag şoferşi pasager, geamuri electrice faţă, radio CD-MP3 şi 5 ani garanţiepoate fi achiziţionat de la 5849 Euro Euro cu TVA şi primele decasare incluse. În septembrie Chevrolet Aveo atinge o cotă de piaţăde 12,5%, iar în primele 9 luni ale anului de 10,8% (livrări dinimport, segment B, conform APIA).

Chevrolet Cruze s-a impus însegmentul C printr-un nivel de echipare standard fără concurenţă.De la lansare, vânzările modelului Cruze au crescut de la lună lalună, astfel în septembrie modelul compact de la Chevrolet aînregistrat o cotă de piaţă de 5,7%; pentru primele 9 luni aleanului înregistrează o cotă de piaţă de 3,8% (livrări din import,segment C, conform APIA).

Chevrolet Cruze este echipat standard cu motorizari Euro 5, aerconditionat, 6 airbaguri, ESC, TCS, EBD, ABS, radio-CD MP3. Cruzebeneficiază de 5 ani garanţie şi este cotat cu 5 stele EuroNCAP,obţinând cel mai bun rezultat din istoria Euro Ncap la impactullateral şi frontal. Datorită avantajelor foarte mari pe care leoferă clienţilor, Cruze a primit premiul AutoBest 2010 în Europa.Chevrolet Cruze poate fi achiziţionat începând de la 9499 Euro cuTVA şi primele de casare incluse.

Chevrolet Cruze a înregistrat rezultate excelente şi cu modelul WTCC. Cruze estevedeta WTCC 2010 (FIA World Touring Car Championship). Înainte cu 2etape de final, Chevrolet deţine locul I atât în clasamentulproducătorilor, cât şi în cel al piloţilor.

La anul, Chevrolet va lansa în România încă 5 noi modelereînnoind astfel complet gama sa de autovehicule, ocazie cu careîşi va sărbători şi cei 100 de ani de existenţă.