Vânzări totale de peste 115.000 de unităţi în Europa pentru Mitsubishi Outlander PHEV

Autor: ProMotor 29 oct. 2018 Știri auto
Vânzări totale de peste 115.000 de unităţi în Europa pentru Mitsubishi Outlander PHEV

Cu cinci ani în urmă, modelul Outlander PHEV dezvoltat de Mitsubishi Motors Corporation şi-a început cariera globală în momentul în care vânzările au demarat în Olanda, pe 29 Octombrie 2013.

La un an după premiera mondială la Salonul Auto de la Paris 2012, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) a explorat teritorii complet noi cu aceast model – primul SUV cu motor dublu 4WD, bazat pe o arhitectură specifică maşinilor electrice. Outlander PHEV a fost unul dintre pionierii segmentul SUV Plug-in hibrid, concurenţa fiind aproape inexistentă la acel moment, iar maşinile electrice adesea limitate la zonele urbane, acestea nedispunând de o autonomie de peste 800 km, la nivelul oferit de SUV-ul hibrid Mitsubishi.

Cinci ani mai târziu, modelul hibrid Mitsubishi a devenit lider pe piaţa plug-in hibrid în Europa, cu vânzări totale de 115.448 unitati (până la 30 septembrie 2018 – date MME).

Totodată, odată cu lansarea noului model, mai sofisticat şi mai avansat – Outlander PHEV MY19, SUV-ul hibrid Mitsubishi a obţinut un nivel de emisii este de doar 46 g / km sub ciclul de test WLTP.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide