Vânzările Opel 2010

Cu peste 6700 de autovehicule înmatriculate în 2010, Opel şi-a depăşit performanţa anului anterior şi a urcat în clasamentul importatorilor.

Vânzările Opel 2010 Vânzările Opel 2010

Piaţa românească din 2010 este de aproape 104.000unităţi înmatriculate. Raportat la aceată situaţie,producătorul german a încheiat anul 2010 cu o cotă de piaţăde 6,5%, cu aproape două procente mai mult decât în anulanterior. Creşterea a adus şi urcarea până pe locul 4 înclasamentul importatorilor de pe piaţa românească.

Opel Corsa, succes de vânzări

Cel mai mic model Opel a fost reînoit constant pe parcursulanului trecut la nivel de motorizări, şasiu şi direcţie, urmând camodelele 2011 să vină cu o schimbare de aspect, realiniind astfelmodelul în gama redesenată a Opel.

Calităţile Corsa, un model aflat la a patrageneraţie şi care a atins până în prezent vânzări de 11milioane de unităţi, l-au propulsat în topul vânzărilor Opel din2010. Modelul reprezintă 32% din volumul pe 2010al mărcii şi este, totodată, cel mai bine vândut automobil Opel încadrul programului de casare, contând pentru 36% din volumul totalalocat Opel.

2011, un an plin de noutăţi Opel

Succesul anului trecut s-a bazat pe noile modele oferite deOpel, iar gama continuă lansarea de noi apariţii şi în 2011.Calendarul include Astra Sports Tourer, Corsa, Antara şiZafira.

"Ne bazăm în continuare pe modele atrăgătoare, performante şifiabile, ce aduc inovaţii tehnice la preţuri accesibile",sintetizează Constantin Avromescu, Opel Country Director Romania,strategia companiei. "Motorizări noi, precum Astra 1,3 CDTI EcoFlexcu sistem Start/Stop şi consum mixt de 3.9 litri/100 km, prezenţenoi, precum aspectul reîmprospătat al Corsa şi noutăţile aduse deAntara şi noua Zafira, dar şi caroserii noi, cum este variantaSports Tourer, pentru Astra, sunt tot atâtea argumente pentruatractivitatea gamei Opel.", continuă Avromescu.

Opel, cea mai mică rată de defect în ultimii doiani

Alegerile clienţilor români sunt perfect justificate defiabilitatea excepţională a produselor Opel. Conform rezultatelorraportului DEKRA 2011, anunţate la finalul anului trecut, OpelInsignia este maşina cu cele mai puţine defecte. Raportul de defectse bazează pe 15.000.000 de inspecţii realizate pe 230 de modelediferite.Cu un indice de 96,1% de Insignii fără defect, nava amiralde la Opel a reuşit cele mai bune rezultate dintre toatemaşinile testate.

Este al doilea an consecutiv când un automobil Opel a primitacest titlu, după victoria Corsa în acceaşi categorie, "BestIndividual Ranking" în 2010.

DEKRA îşi generează rapoartele anuale de defect prin derulareade evaluari precise în opt clase de vehicule şi trei segmente dekilometri.