Veşti bune pentru cei care merg la mare: nu veţi mai sta blocaţi în Cernavodă

Autor: Andrei Ştirbu 04 aug. 2014 Știri auto
Veşti bune pentru cei care merg la mare: nu veţi mai sta blocaţi în Cernavodă

„Avem aglomeraţie inclusiv în timpul săptămânii, în zilele de marţi, miercuri sau joi. Măsura de sistare a taxei doar pe perioada week-endului nu este suficientă”, a declarat Năstase pentru MEDIAFAX.

Marea Evadare. Din azilul de nebuni

„Am reuşit ca întotdeauna, când o instituţie sau o companie nu e în stare să rezolve o problemă simplă, CNADNR a reuşit să facă tot o catastrofă la bariera de la Feteşti. Oamenii cred că nu se mai duc în vacanţă de groaza că…nu ştiu cum s-au gândit orele alea, poate gândesc eu mai bine şi îi anunţaţi că de vineri până luni nu se plăteşte acolo, la Feteşti. Ţinem oamenii pentru 13 lei, ne batem joc de ei şi faptul că CNADNR e atât de incompetent încât nu e în stare să facă un sistem să poată oamenii să treacă mai repede, să plătească, nu e vina oamenilor”, a declarat Ponta joi, în şedinţa de guvern.

E adevărat, însă, că marele blocaj de săptămâna trecută s-a produs la Drajna şi a ţinut cale de cel puţin 15 kilometri, prilej pentru unii mai glumeţi să încingă o miuţă pe mijlocul autostrăzii. Că aşa-i la noi!

 

 

 

Citeşte articolul complet pe Mediafax.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide