VIDEO: Cum funcţionează pneurile Michelin în diverse condiţii de condus

Autor: Tudor Rus 18 sept. 2012 Știri auto
VIDEO: Cum funcţionează pneurile Michelin în diverse condiţii de condus

Pe lângă aspecte precum consumul, gradul de siguranţă şi performanţele unui maşini, pneurile sunt probabil unele dintre cele mai importante părţi constituente ale unui autovehicul. Astfel, felul în care acestea sunt alese în funcţie de condiţiile de drum, nevoile şoferului sau tipul de maşină pe care urmează a fi instalate influenţează direct toate cele trei aspecte enumerate mai sus.

Cei de la Michelin au realizat un set de 4 videoclipuri în care este ilustrat comportamentul anvelopelor în diferite condiţii: carosabil ud, suprafaţă îngheţată, traseu îngustat ce testează manevrabilitatea şi pe circuit, unde diferenţa o face coeficientul scăzut de rezistenţă la înaintare. În fiecare reclamă, anvelopele sunt comparate cu cele ale producătorilor concurenţi, pentru o evidenţiere mai clară a diferenţelor dintre acestea.

Pentru a vă crea o imagine de ansamblu, vă învităm să accesaţi materialul video de mai jos. Videoclipurile se succed automat, de la primul până la al patrulea, fără a mai fi nevoie să apăsaţi butonul play.

VOI CE FEL DE PNEURI FOLOSIŢI?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide