VIDEO: Wiper Assist, invenţia care îţi poate face viaţa mai uşoară iarna

E adevărat că, în ultimii 2-3 ani, iernile din România nu au mai fost cum erau pe vremuri, chiar dacă iei în considerare furtunile de zăpadă care au paralizat jumătate de ţară. Chiar şi aşa, iarna există şanse mari ca ştergătoarele de parbriz să îngheţe, aşa că un nene a inventat un sistem care poate să le cureţe fără ca tu să fii nevoit să ieşi din maşină.

VIDEO: Wiper Assist, invenţia care îţi poate face viaţa mai uşoară iarna VIDEO: Wiper Assist, invenţia care îţi poate face viaţa mai uşoară iarna

Una dintre problemele cu care vine la pachet iarna este îngheţarea ştergătoarelor. Şi, dacă nu ai fost destul de norocos să cumperi o maşină cu parbriz încălzit, o să fii nevoit să cureţi manual ştergătoarele parbrizului.

Iar aici vine în ajutor compania denumită MOTORCITYWIPERS, care a inventat un sistem de curăţare automată a ştergătoarelor. Cum funcţionează? Simplu, apeşi pe un buton în maşină, iar braţele ştergătoarelor sunt ridicate şi coborâte succesiv, astfel încât gheaţa de pe lame să dispară.

Pare a fi un sistem interesant, însă mă întreb ce se va întâmpla cu parbrizul după vreo săptămână de bătăi?

VIDEO:

)

Tu ce părere ai despre această invenţie?