Viitoarea generaţie MPV Hyundai va fi la Paris 2010

Hyundai va celebra debutul la nivel mondial al noului său MPV de clasă B, sub numele de ix20, la data de 30 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris 2010.

Viitoarea generaţie MPV Hyundai va fi la Paris 2010 Viitoarea generaţie MPV Hyundai va fi la Paris 2010

Urmând a purta numele ix20, schiţa modelului publicată astăziprezintă un design îndepărtat de imaginea clasică asociatăsegmentului din care acesta face parte, adoptând un profil dinamic,sportiv, în concordanţă cu reputaţia Hyundai - de producătormodern, inovator. Proiectat şi dezvoltat la centrul europeanHyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este cel de al doilea modelHyundai, după ix35, care adoptă noul limbaj de design 'fluidicsculpture'. Numele ix20 reflectă adaptabilitatea noului modelasociată clasei crossover şi ilustrează funcţia de transportpersoane combinată perfect unei experienţe de şofat plăcute,dinamice.

Comercializarea ix20 va demara în ultimul trimestru al anuluicurent şi va fi susţinută de integrarea pachetului 'Five YearTriple Care' - care include 5 ani de garanţie integrală, fărălimită de kilometri, 5 ani de asistenţă rutieră şi 5 ani deverificări tehnice gratuite. Un alt model Hyundai care va debuta laParis este noul i10. Viitoarea versiune a celui mai mic model dingamă beneficiaza de un set larg de îmbunătăţiri la nivel de design,specificaţii şi tehnologie - inclusiv un nou motor de 1.0 litri,prezentând emisii CO2 de numai 99 g/km.

Salonul auto va reprezenta şi oportunitatea de prezentare acelor mai noi realizări Hyundai în materie de programe dedicateprotecţiei mediului - Blue Drive™. Marca ţinteşte să devină liderla capitolul tehnologii ecologice, noile modele Hyundaireprezentând exemple semnificative pe piaţa europeană în reducereaemisiilor de noxe. Hyundai şi-a extins spatiul de expunere cu 66 deprocente în cadrul ediţiei 2010 a salonului, în scopul de a expuneo paletă variată de produse şi noi tehnologii.

Informaţii suplimentare referitoare la modelele vedetă Hyundaiîn cadrul Salonului Auto de la Paris 2010 vor fi publicate înpreajma evenimentului şi vor fi disponibile în standul deprezentare al mărcii.