Vino mâine să pedalezi alături de ProSport şi Gândul la o nouă ediţie Bicicleşti

Autor: Iulian Dnistran 04 apr. 2014 Știri auto

La ediţia de mâine a BICICLEŞTI va participa şi Vali Tomescu (37 de ani). Vali, fostul antrenor şi soţ al Constantinei Diţă, campioană olimpică la maraton în 2008 (Beijing), este un mare fan al bicicletei, de multe ori pedalând în cursă, în urma soţiei sale, pentru a o încuraja. Vali Tomescu este convins că această iniţiativă este foarte bună şi doreşte la rândul său să se bucure de spaţiul de promenadă, la fel ca toţi bucureştenii.

Prima ediţie BICICLEŞTI din 2014 s-a desfăşurat sâmbătă trecută şi câteva mii de bucureşteni s-au putut bucura, pe o vreme superbă de primăvară, de mişcare şi plimbare pe bd. Kiseleff, pe porţiunea dintre Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, departe de trafic şi aglomeraţie.

GeoBateŞaua şi Asociaţia “Bate Şaua Să Priceapă Iapa” vă invită în 2014 la ediţiile BICICLEŞTI, continuând astfel iniţiativa ProSport şi Gândul care şi-au propus începând din octombrie 2013 să ofere în Bucureşti cea mai mare platformă de activităţi recreative de week end. Iniţiativa BICICLEŞTI a putut fi pusă în aplicare după ce ProSport şi Gândul au lansat în toamna anului trecut o campanie de strângere de adeziuni, campanie la care Primăria Capitalei a raspuns afirmativ şi a devenit partener al evenimentului, acceptând să închidă circulaţia auto pe toată lungimea bulevardului Kiseleff!

Bate Şaua Să Priceapă Iapa” este o asociaţie nonprofit, înfiinţată în 2004 şi militează pentru promovarea bicicletei şi a transportului alternativ. Activează pentru promovarea tradiţiilor cultural-artistice, turismului sportiv, activ şi de aventură şi a turismului rural, ecologic şi istoric.

Mai multe detalii pe www.bicicleşti.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide