Volkswagen opreşte comenzile unui model din cauza cererii foarte mari

Un mesaj pe site-ul Volkswagen anunţă ...

Volkswagen opreşte comenzile unui model din cauza cererii foarte mari Volkswagen opreşte comenzile unui model din cauza cererii foarte mari

Volkswagen a oprit comenzile pentru hatchback-ul hibrid Golf GTE, din cauza "unei cereri fără precedent". 

Maşina, un hibrid plug-in echivalent cu Golf GTI, s-a dovedit a fi atât de populară, încât se pare că şi Volkswagen - cel mai mare producător de automobile din Europa - a fost depăşit de situaţie.

Un mesaj pe site-ul Volkswagen anunţă: "Datorită cererii fără precedent, care duce la timpi de livrare foarte mari, Golf GTE este în prezent închis pentru comenzi".

Insideevs.com a contactat un oficial pentru clarificări în această privinţă, iar un purtător de cuvânt al Volkswagen UK a confirmat că popularitatea maşinii a făcut ca fabricile firmei germane să nu mai poată face faţă producţiei.

"Am încetat temporar să luăm comenzi pentru Golf GTE", a spus purtătorul de cuvânt. "Am avut un număr mare de comenzi anul trecut şi în acest an, care a fost parţial determinată de campania de marketing Push the Button.”

În ciuda acestui fapt, Volkswagen oferă încă e-Golful electric, care are o autonomie de 186 de mile (300 de km), precum şi e-up! Noul Up GTI se dovedeşte, de asemenea, la fel de greu de obţinut din cauza cererii mari.