Vrei să-ţi faci maşina vedetă pe Internet? Ia exemplu de la acest Opel Corsa [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 24 nov. 2014 Știri auto
Vrei să-ţi faci maşina vedetă pe Internet? Ia exemplu de la acest Opel Corsa [VIDEO]

În vara acestui an, australianul David Johns s-a gândit la o modalitate originală de a-şi scoate la vânzare Opelul Corsa (an de fabricaţie 1999). Nu doar că este o idee bună să-ţi promovezi oferta pe YouTube, însă tipul ăsta chiar şi-a dedicat timp şi resurse pentru această producţie, iar clipul acesta amuzant i-a adus peste 1,2 milioane de vizualizări. Nu ştim care a fost preţul maşinii, însă veniturile din vizualizările de pe YouTube i-au adus, teoretic, minim 1.200 $. Iată opera.

În cazul în care te gândeai că aceasta este o poveste bună, să ştii că n-ai auzit decât jumătate din ea. Cumpărătorul maşinii a Departamentul de Cercetare al firmei de asigurări NRMA Insurance, iar David Johns a donat suma către Cancer Counsil Australia.

Cei de la NRMA Insurance au hotărât să ducă povestea acestui Opel Corsa (denumit Holden Barina în Australia) mai departe, aşa că au venit cu acest clip-trailer care anunţă un film: Barinageddon. Un film pentru care australienii implicaţi în proiect caută acum sponsori. Povestea este stereotipică, însă asta nu ne face să ne dorim mai puţin să vedem un lung-metraj cu acest Corsa şi povestea lui de groază.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide