Zvonuri: un roadster BMW mai mic decât Z4 la Geneva 2011?

Mai miră pe cineva că BMW aplică metoda downsizing la gama sa de maşini? BMWBlog.com afirmă că, la Salonul Auto Geneva 2011, bavarezii ar putea să ne surprindă cu un roadster mai mic decât Z4. Interesant, nu?

Despre BMW Z4 ştim că este un concurent direct al lui Mercedes SLK, iar faptul că există Mini Cabrio ar trebui să fie suficient pentru compania BMW. Separe că nu e aşa, iar recent au apărut zvonuri care afirmă căla Salonul Auto Geneva2011, compania germană ne-ar putea surprindecu un roadster mai mic decât Z4, cel mai probabil subformă de concept.

Şi mai interesant este faptul că vorbim de un roadsterBMW cu... tracţiune faţă! Înainte ca fanii BMW săpornească o revoluţie, trebuie amintit, totuşi, că oficialii auanunţat că, în acest deceniu, BMW va produce maşini cutracţiune faţă, care vor împărţi aceeaşi platformă tehnicăcu suratele Mini, primul model urmând a fi chiar următoareageneraţie a lui BMW Seria 1 (vă amintiţi de sondajul făcut printre clienţii de Seria 1?)

Teaser BMW ConnectedDrive Concept la Salonul Auto Geneva 2011de pe tare.ro

Ce ştim cu siguranţă este că BMW va prezenta la Geneva2011 conceptul BMW ConnectedDrive, prefigurat printr-unteaser spectaculos, dar din care nu îţi poţi da seama despre cemaşină ar putea fi vorba. Conform celor de la bmwblog.com, acest concept prefigurează noul roadster german,care ar putea intra în producţie din 2012 ca BMW Z2.

Este clar că bavarezii ne-au făcut foarte curioşi şi, cusiguranţă, mulţi aşteaptă de acum cu sufletul la gurănoutăţile BMW la Salonul Auto Geneva 2011.