Nişte sute de cai se ascund în noul Renault! [GALERIE FOTO]

Autor: Alexandru Banu 31 mart. 2017 MASINI NOI

Ieri la ora 12, Renault Sport a postat pe Facebook un video de mulţumire pentru 1.000.000 de fani. Azi, contul principal de social media al francezilor are 50.000 de fani în plus. Nu degeaba. Textul post-ului ne îndeamnă să ne uităm până la capăt pentru o surpriză. Surpriza e noul Megane RS.

Când o să-l vedem? Logic, la Salonul Auto de la Frankfurt, în toamnă. Auto Express şi alte publicaţii din presa specializată mondială au făcut rost şi de poze spion cu maşina la teste. Şeful Renault Sport, Patrice Ratti, a spus anul trecut că deşi motorul poate fi dus în 300 de cai, nu vede motive serioase ca să facă asta.

Într-un interviu tot pentru Auto Express, cineva din interiorul diviziei sport Renault a spus că dacă vrei să te baţi cap la cap cu hothatch-uri ca Focus RS, trebuie să faci ceva – iar indiciile duc spre tracţiune integrală. Unde mai punem că declaraţia lui Ratti despre puterea maşinii e descurajantă pentru lupta cu Focus – care are 350 de cai. RS-ul Ford prinde suta la oră în 4.7 secunde. Ultimul Megane RS (Trophy Edition) atinge suta în 5.8 secunde cu cei 275 de cai.

Motorul va rămâne cu siguranţă acelaşi, 2 litri, 4 cilindri, turbo. Tot Ratti a spus că transmisia la puntea faţă se va face printr-o cutie manuală cu 6 trepte şi probabil va exista şi opţiune pentru cea automată cu dublu-ambreiaj. Noul Renault Megane RS va avea şi roţi directoare pe spate, care amplifică manevrabilitatea la viteze mici şi contribuie la o stabilitate mai bună la viteze mari.

POZELE CU NOUL RENAULT MEGANE RS (GT ÎN TESTE)

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide