Sfaturi de pregătire pentru traficul "normal"

Pentru prima dată, bulevardul cu fântâni Unirii s-a reaglomerat complet după o vară mai aerisită pe străzi ca niciodată. Semn că bucureştenii încă mai au bani şi ţin la vacanţe. Anul acesta, mai mult pe la noi, că nu am văzut nici DN1 aşa aglomerat într-o zi de miercuri.

Sfaturi de pregătire pentru traficul "normal" Sfaturi de pregătire pentru traficul "normal"

www.buhnici.ro- informaţie gratis despre lucrurile carecontează

Dar să revenim pe bulevard, de la Parlament la Piaţa Unirii, lao oră de bun simţ, 11.00. Coadă pe toată lungimea. Etalonul meu s-aactivat.

Am savurat ca pe o îngheţată ultimul weekend lejer şi poate maiprind măcar unul sau două până reîncepe şcoala. Să apuci să bagi apatra şi chiar a cincea în Bucureşti e lucru mare. Să traversezioraşul în mai puţin de 20 de minute, un vis, pe care îl vom uitaexact cum îţi iese din minte senzaţia plăcută din culcuş, imediatce ai ajuns la baie.

Previzionam un 1 septembrie ca un avertisment şi un blocaj totalpe 15 septembrie când ies pe străzi "cărucioarele de lux" pentruelevii preşcolari. S-a întâmplat chiar mai repede cu o zi. Aşa cămă văd nevoit să îmi amintesc câteva lecţii de supravieţuire.

1. Să mă trezesc mai devreme, să plec mai repede cu dublultimpului obişnuit de deplasare dacă merg cu maşina sau RATB.

2. Să mă înarmez cu răbdarea de a nu apăsa claxonul când reîncepdisperaţii să îţi taie calea. Mai ales stăpânii asflatului -taximetriştii.

3. Să îmi refac abonamentul la metrou.

4. Reactivăm harta cu scurtături pe străduţe.

5. De reţinut şi zonele încă blocate cu şantiere care nu se maitermină - pe la Basarab, Piaţa Galaţi, Barbu Văcărescu etc. etc

6. Să scot de la naftalină vesta reflectorizantă şi protecţiilepentru scuter.

7. Să îi pun şi alarmă, că e tot mai plin de hoţi. Apoi să cautun garaj pentru vremea foarte rece.

Tu cum te pregăteştipentru traficul de toamnă?