Abarth 695 Tributo Maserati la Geneva 2012

După ce a avut un succes comercial cu Abarth 695 Tributo Ferrari, divizia sportivă de la Fiat, s-a gândit să scoată o nouă ediţie specială care să aducă aminte de maşinile de lux italieneşti, Maserati.

Abarth 695 Tributo Maserati la Geneva 2012 Abarth 695 Tributo Maserati la Geneva 2012

În ce priveşte partea tehnică, versiunea Abarth 695 Tributo Maserati nu este cu mult diferită faţă de ediţia specială dedicată constructorului de la Maranello. Sub capotă s-a păstrat acelaşi motor turbo de 1.4 litri care dezvoltă 180 CP, şi aceeaşi transmisie secvenţială cu 6 rapoarte.

În interior, modelul vine echipat în standard cu scaune îmbrăcate în piele Poltrona Frau de culoare bej, tetiere personalizate cu logo-ul "695" şi inserţii de fibră de carbon pe bord şi pe schimbătorul de viteze.

La exterior, caroseria este vopsită în culoarea "Pontevecchio Bordeaux" iar gurile de ventilaţie şi jantele de 17 inch sunt inspirate după modelele Maserati.

La achiziţionarea unuia dintre cele 499 de modele produse, cumpărătorul va primi şi două genţi din piele, oferite la pachetul "Abarth Travel Pack".

Noul Abarth 695 Tributo Maserati va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta, iar cei care vor fi interesaţi de achiziţionarea unui asemenea model, vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 45.000 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.