ACS3 Sport Cabriolet

AC Schnitzer nu s-a mulţumit cu forma actualului M3 Cabrio şi l-a luat la modificat. Rezultatul în rândurile care urmează.

ACS3 Sport Cabriolet ACS3 Sport Cabriolet

M3 - O bombaBMW-ul M3 transformat în ACS3 se deosebeşte de modelul de bază prin suspensia modificată de Manfred Wollgarten, capota faţă schimbată şi jantele de 20 de inch Type V super-uşoare. Sistemul de frânare este asigurat de etriere cu 8 pistonaşe, în timp ce aspectul estetic este completat de difuzorul spate din fibră de carbon şi sistemul de evacuare Racing.

La motor cei de la AC Schnizer încă nu au umblat, însă mai mult ca sigur vor pregăti ceva în viitor la acest capitol.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.