Acura TL - Cele mai noi poze neoficiale

Viitorul model japonez a fost dezvăluit prin publicarea pozelor oficiale fără voia producătorului. Rămâneţi alături de Promotor.ro pentru cele mai noi detalii.

Acura TL - Cele mai noi poze neoficiale Acura TL - Cele mai noi poze neoficiale

Acura TLNoul Acura TL Sedan se apropie cu paşi reprezi de lansare, vânzările urmând a începe deja în SUA din această toamnă. Pe lângă poza pusă la dispoziţie, producătorul nipon a fost suficient de amabil să ne informeze că noul model va fi disponibil în două versiuni, dintre care una cu sistemul Super Handling All-Wheel Drive.

De asemenea am aflat şi că noul TL va fi motorizat de cel mai puternic propulsor disponibil în gama constructorului nipon de până acum. Momentan vom putea comenta doar pe marginea singurei poze puse la dispoziţie, una destul de clară de altfel, pentru un teaser.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.