Alfa Romeo 147 Ducati Corse Special Edition

Autor: Oraan Mărculescu acum 14 ani Prezentări

Alfa Romeo 147 Ducati CorseEdiţia specială Alfa Romeo 147 Ducati Corse este, probabil, ultimul impuls pentru actuala compactă italiană, înainte de lansarea urmaşului Alfa Romeo 149. Ediţia specială este disponibilă în doar 1.000 de exemplare, pentru care există cereri foarte mari din partea dealerilor din toată lumea.

Maşina este dotată cu un diesel 1,9 JTDm (170 CP şi 330 Nm), care beneficiază de o funcţie overboost, comandată de la un buton din bord. Performanţele sunt foarte bune: 215 km/h viteza maximă şi 8 secunde pentru demarajul 0-100 km/h. Emisiile de CO2 sunt reduse (157g/km), iar consumul extraurban ajunge la 5,9 litri/100 km. De asemenea, maşina este echipată cu diferenţialul autoblocant Torsen "Q2", pentru un comportament rutier cât mai eficace.

Pachetul estetic cuprinde jante speciale de 18" şi un kit exterior de personalizare, conceput împreună cu Ducati, în timp ce pentru caroserie se poate alege dintre două culori: Rosso Giulieta sau Nero Etna. La interior, măciulia schimbătorului şi pedalierul sunt din aluminiu, tapiţeria şi volanul sunt îmbrăcate în piele specială, iar habitaclul abundă de logo-ul Ducati.

Preţurile în Europa pornesc de la peste 27.000 euro.
Comentarii
Inchide