Alfa Romeo 8C Spider

Se anunţă ca una dintre principalele candidate la concursurile de frumuseţe din domeniul auto în întreaga lume: Alfa Romeo 8C Spider, versiunea decapotabilă a frumosului coupe 8C Competizione.

Alfa Romeo 8C SpiderÎncă din vara lui 2007, presa italiană anticipa intrarea în producţie a lui Alfa Romeo 8C Spider începând cu sfârşitul lui 2008. Iată că, fără prea mare tam-tam, Alfa Romeo va prezenta la Geneva 2008 versiunea decapotabilă a frumosului coupe 8C Competizione, noua versiune de caroserie urmând a fi construită tot într-o ediţie limitată de numai 500 exemplare.

Alfa Romeo 8C SpiderPachetul tehnic este cunoscut de la coupe: V8-ul de provenienţă Ferrari (4,7 litri şi 450 CP la 7.000 rpm), cutie de viteze secvenţială cu 6 trepte şi diferenţial blocabil. Jantele de 20" ascund un sistem de frânare Brembo, cu discuri ceramice (diametru 380 mm în faţă şi 360 mm în spate), iar, pentru creşterea securităţii active, Alfa Romeo 8C Spider beneficiază şi de controlul stabilităţii VDC.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.