Alfa Romeo Brera TI

Salonul Auto de la Paris aduce la standul Alfa Romeo o versiune specială a modelului de succes Brera.

Alfa Romeo Brera TI Alfa Romeo Brera TI

Stralucind la ParisAlături de MiTo şi 8C Spyder la mondialul de la Paris vom vedea şi Alfa Romeo Brera TI, de la Turismo Internazionale. Disponibilă în culoarea roşie, maşina se diferenţiază prin suspensia modificată şi jantele de 19 inch, ce lasă la vedere etriere Brembo imense asortate cu nuanţa caroseriei.

În interior seria specială se vede prin accesoriile din aluminiu, logo-urile montate şi posibilitatea echipării cu ornamente din fibră de carbon. Pentru moment, singura motorizare disponibilă va fi propulsorul de 2,2 litri JTS de 185 CP, urmând ca în viitor să vedem şi V6-le de 3,2 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.