Alfa Romeo Giulia - Succesorul lui 159

Înlocuitoarea actualei generaţii Alfa Romeo 159 se va numi Giulia, va apărea în 2011 şi este posibil să arate precum maşina imaginea alăturată.

Alfa Romeo Giulia - Succesorul lui 159 Alfa Romeo Giulia - Succesorul lui 159

Spatele nu va fi radicalNumele Giulia va fi readus la viaţa de compania italiană graţie planului de a înlocui denumirile actuale cu numere cu unele mai personale. La auzul unei asemenea veşti, fanii Alfa Romeo încep să spere că nu doar numele Giulia va fi readus la viaţă, dar poate şi soluţiile constructive. Din păcate, trebuie să îi anunţăm că propulsia nu va fi aleasă, preferându-se pentru moment tracţiunea şi transmisia integrală.

Acest lucru se întâmplă pentru că inginerii italieni vor folosi o platformă tehnică derivată din aceea folosită la Fiat Bravo şi Lancia Delta. În ceea ce priveşte partea de design, jurnaliştii de la Quattroruote sunt de părere că viitorul model de clasă medie italian va merge pe stilul folosit şi de Mi.To, cu numeroase elemente de design preluate de la 8c Competizione.

VEZI TOATE ANUNTURILE ALFA ROMEO.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.