Alfa Romeo Mi.To - designul

Prin această prezentare nonconformistă a designului noului model Alfa Romeo Mi.To, italienii vor să accentueze care este targetul vizat: tinerii amatori de frumos şi clasic, deopotrivă.

Noul model Alfa Romeo Mi.To este o divă italiană în devenire, chiar dacă este cel mai mic membru al familiei Alfa Romeo.

Prin acest video ni se prezintă ideile care au stat la baza designului maşinii, într-un mod inedit: un fan Alfa Romeo este primit la Centro Stile Alfa chiar de către designerii lui Mi.To. Nu este de neglijat faptul că sursa de inspiraţie a fost, în principal, Alfa Romeo 8C, cel mai scump model Alfa Romeo de serie la ora actuală.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.