Alfa Romeo Mi.To Multiair

Alfa Romeo va introduce noi propulsoare pentru Alfa Mi.To., bazate pe tehnologia Multiair, cu un plus de putere, dar cu consum şi emisii reduse.

MultiairAlfa Romeo Mi.To. va primi în viitor noua gamă Multiair, reprezentată de motorul 1.4 litri în 3 versiuni de putere 105 CP, 135 CP şi 170 CP. Primele două vor fi disponibile pentru toate versiunile lui Alfa Mi.To., în timp ce ultima va fi o versiune specială "Quadrifoglio Verde", ce va fi lansată într-un eveniment separat, după introducerea noilor motoare pe versiunile de serie.

Motoarele MultiAir, cuplate la cutii manuale cu 5 sau 6 trepte, oferă o putere mai mare cu 10% şi un cuplu crescut cu 15%, în timp ce emisiile sunt reduse cu 10%. Acest lucru este posibil datorită noului sistem electro-hidraulic de control al valvelor care optimizează arderea. Această tehnologie ar putea fi exportată şi pe motoarele diesel în viitor.

În plus va fi oferit şi un sistem start-stop similar cu cel pe care BMW la introdus pe MINI.

Specificatii tehnice

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.