Aprobat pentru producţie: Lotus City Car

Conform celor de la Car Magazine, s-a dat undă verde pentru Lotus City Car, o maşină de dimensiuni reduse.

Aprobat pentru producţie: Lotus City Car Aprobat pentru producţie: Lotus City Car

Lotus a aprobat producţia unei maşini de dimensiuni reduse care are la bază Lotus City Car Concept. CEO-ul Lotus, Dany Bahar, a declarat pentru Car că viitoare maşină va fi produsă împreună cu Lotus şi încă o companie de profil, refuzând să nominalizeze cel de-al treilea producător implicat în acest proiect.

Bahar a mai adăugat că vor exista trei versiuni, una pentru piaţa din Asia, una pentru Europa şi o versiune sportivă. Maşina va fi lansată pe piaţă în octombrie 2013, conform CEO-ului Lotus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.