Aston Martin V12 Vantage 510HP

Asta declarată britanicii despre ultimul lor model, Aston Martin V12 Vantage, ce a debutat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Interior accesorizatBazat pe actualul V8 Vantage, noul model este animat de un motor V12 de 6.0 litri, aspirat natural, cu 510 CP şi 570 Nm. Disponibil exclusiv cu o cutie manuală de şase trepte, noul Aston Martin V12 Vantage accelerează de la zero la 100 km/h în doar 4.2 secunde şi are o viteză maximă de 305 km/h. Iar pentru a acomoda noile roţi mai mari sub caroserie, inginerii britanici nu au mărit-o pe aceasta din urmă, ci au redesenat sistemul de suspensie, care acum este chiar mai rigid şi lasă maşina mai joc cu 15 mm, pentru un comportament sportiv accentuat.

Jante de 19 inch cu 10 spiţe sunt prezente împreună cu gumele Pirelli P Zero Corsa, special desenate pentru V12 Vantage în vederea obţinerii unor forţe de 1,3 G în curbe. În ceea ce priveşte partea estetică, putem observa noi ceasuri de bord, mânere de uşi din fibră de carbon şi alte accesorii din materiale foarte uşoare. Alcantara peste tot în cabină.

Producţia noului Aston Martin V12 Vantage va fi limitată la doar 300-500 de exemplare pe an, iar primele livrări vor începe în trimestrul trei al acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.